Forretningsudvikling - alt det, der ikke er daglig drift

Din forretning kan udvikles både på de indre linjer, fx processer og ledelse, og eksternt, dvs. i forhold til markedet og kunderne. Det er vigtigt at have en klar strategi - et mål - eller et klart ønske om, hvad det er du som virksomhedsejer ønsker at opnå eller forbedre. Har du blot en god idé - så er Roussis Development din sparringspartner i forhold til at konkretisere og strukturere - og i sidste ende skabe forretning. 


 

Udvikling af din virksomhed

Nye produkter, nye markeder - eller kommercialisering af din idé. Jeg ved, hvad det kræver at opbygge ny forretning. Fra ustruktureret til en klar plan, fra idé til forretning. Kræves der ekstern finansiering, bistår jeg også med dette. Salgsstrategi, markedsanalyse, udvælgelse af rette samarbejdspartnere, budgetter, kalkulationer, kontrakter osv.  

Iværksætter

Er du iværksætter kan god og konstruktiv sparring spare dig for mange penge og megen unødig spild af tid. Jeg hjælper dig 360 grader rundt om din forretningsidé eller nystartede virksomhed. Du får ærlig feedback og modspil. 

Projekter

Roussis Development tilbyder projektstyring i både små og større projekter. Det kan være projekter med flere interessenter, både offentlige og private og med lang tidshorisont. Jeg sikrer klare mål, klare roller og en klar styring, og har konstant fokus på værdiskabelse og forretningen. Jeg kan hjælpe med at skaffe finansiering og funding, udformning af projektbeskrivelse og ansøgning. 

Når du er på dybt vand....


ROUSSIS DEVELOPMENT
Nordkærvej 10
9430 Vadum
Danmark

Telefon:
+45 2282 0434

Mail:
roussis@mail.dk