Mette Hyldgaard Roussis
Ejerlederens højre hånd. Nytænkende og gammeldags. Direkte og omsorgsfuld. Sparring der virker og skaber resultater.
Jeg har mange års erfaring med strategi, forretningsudvikling og bestyrelsesarbejde - særligt i små og mellemstore virksomheder. Min baggrund er mere end 25 års erfaring fra fødevarebranchen, hvor jeg var produktchef, eksportchef og salgsdirektør i internationale handels- og produktionsvirksomheder. Jeg har desuden 5 års erfaring fra agro-industri og beskæftiger mig dermed med alle typer projekter "fra jord til bord". Jeg har desuden erfaring indenfor service og oplevelsesøkonomi.
Jeg varetager sekretariatsfunktionen i Foreningen Vendsyssel Fødevarer og har et stort kendskab til fødevarebranchen i Nordjylland.
Jeg har en uddannelse i professionelt bestyrelsesarbejde og har varetaget en række poster i bestyrelser, advisory boards og som mentor i ejerledede virksomheder og medlemsbaserede organisationer. Kernen i mit bestyrelsesarbejdet er en levende strategiproces og løbende at skabe værdi til virksomheden og ejer(ne.
Jeg har et særligt "forhold" til det græske marked, idet jeg er græsk gift, kender kulturen og taler sproget (nogenlunde). Jeg har arbejdet professionelt med det græske marked i mange år og har senest etableret fødevarevirksomheden www.agapifood.dk med en forretningspartner.
Jeg er 52, gift og har 3 børn på 10, 17 og 19 år, bor på en gård ved Nørhalne, ca. 15 min. nord for Aalborg.
Mette Hyldgaard Roussis
Mette Hyldgaard Roussis
Ejerlederens højre hånd. Nytænkende og gammeldags. Direkte og omsorgsfuld. Sparring der virker og skaber resultater.